12 dec 2008

Resultaten snelheidscontroles

Naar aanleiding van de BOB-campagne organiseert de Lokale Politie Geraardsbergen/Lierde dagelijks alcohol- en/of snelheidscontroles.

Donderdagavond werd een snelheidscontrole uitgevoerd op de Steenweg te Lierde, hierbij werden 300 voertuigen gecontroleerd. 20 bestuurders reden sneller dan de toegelaten 70km/u. 7 bestuurders werden onderworpen aan een ademtest, 1 bestuurder had te diep in het glas gekeken, dus werd zijn rijbewijs ingehouden.
Een twintiger uit Geraardsbergen snoerde met een snelheid van 140km/h over de gewestweg in Lierde. Ook zijn rijbewijs werd ingetrokken.

Door de nieuwe regelgeving wordt het rijbewijs bij dergelijke zware overtreding steeds ingetrokken wanneer de overtreder minder dan 2 jaar in het bezit is van een rijbewijs. De jongeman zal opnieuw theoretische en/of praktische proeven moeten afleggen om zijn rijbewijs terug te krijgen.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background