24 nov 2020

Restaurants uit de streek scoren goed in nieuwe Gault&Millau-gids

De Gault&Millau-gids van dit jaar is binnen. Verschillende restaurants uit onze streek scoorden heel goed. Het Ninoofse restaurant De Bakermat behoudt zijn score van 15 op 20. De Bakermat is sinds dit jaar het enige Ninoofse restaurant dat de gids haalde. Het restaurant Hof Ter Eycken in Ninove haalde met 16 op 20 de voorbije jaren telkens zowat de hoogste score van de streek. Sterrenchef Philippe Vanheule vond het tijd om met pensioen te gaan en sloot zijn restaurant zelfs nog iets vroeger dan gepland door de coronacrisis.

Restaurant Hof Ter Eycken sloot begin dit jaar de deuren.


Ook restaurant The Phlox in het Brakelse Everbeek kreeg een plaats in de Gault&Millau Belux 2020. Indrukwekkend, want het restaurant bestaat nog maar 3 jaar en kreeg een score van 12 op 20 van de prestigieuze culinaire restaurantgids.


In Geraardsbergen behield ook restaurant t’ Grof Zout haar score van 13 op 20. t’ Grof Zout is een ondertussen een vaste waarde in de culinaire gids.  

 


Meer streeknieuws
uit Ninove hoor je ook elke dag op radio MIG in Ninove via fm 106.2. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background