15 jan 2004

Reconstructie 3-voudige moord

Gisteren vond de reconstructie plaats van de 3-voudige moord in Geraardsbergen. Omstreeks 14u30 kwamen de broers Vlassenbroeck aan in een hermetisch afgesloten zone rond het café voor de reconstructie.

Bij de aankomst van de daders laaiden de emoties heel hoog op bij de tientallen familieleden en vrienden van de slachtoffers toen ze oog in oog stonden met de moordenaars.
De duur van de reconstructie nam meer dan 2u in beslag. Toen de 2 daders het Vraagteken verlieten kregen ze eieren naar hun hoofd gegooid.
Tijdens de persconferentie vertelde Procureur Herman Daems dat de daders goed meegewerkt hebben tijdens de reconstructie. Ook wist hij te melden dat de daders geen spijt toonden en de feiten met voorbedachte rade gepleegd werden. Zo hadden de daders een mes en handschoenen op voorhand mee. Zowel regionale als nationale pers was massaal aanwezig.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background