3 okt 2005

Rampoefening

Op woensdag 5 oktober 2005 organiseert Oost-Vlaams gouverneur André Denys i.s.m. burgemeester van Geraardsbergen Guido De Padt een rampoefening in
sevesobedrijf Gasflessen Service nv Seminck Gas, Diebeke 21 in
Geraardsbergen. Met deze rampoefening worden het intern noodplan van het bedrijf, het gemeentelijke en het provinciaal rampenplan, getest. Daarnaast worden ook de (samen)werking van de verschillende hulpdiensten, de opvang van de slachtoffers en hun familie en de communicatie met de bevolking en de pers, geoefend. Bewoners zullen tevens tal van hulpdiensten af en aan horen rijden. Er zullen geen ramptoeristen toegelaten worden.

Als lokale radio is Radio MIG een belangrijk en snel persmiddel om de bevolking in te lichten. In de loop van de namiddag zullen wij berichten over deze rampoefening. Een uitvoerig verslag kan je in onze lokale nieuwsoverzichten vernemen.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background