10 feb 2010

“Het is even wennen”

Sinds maandag 1 februari zit de MIG website in het nieuw met meer nieuws, meer sport en meer dan ooit datgene wat er leeft in jouw regio.

“Het is even wennen, maar het ziet er goed uit.” Dat was de meest gehoorde reactie op onze nieuwe website radiomig.be.

Wanneer we de stemmen tellen op onze online poll dan zien nogal wat heimwee. Bijna 29 procent liet een traantje en mist onze voormalige site. Uit de reacties konden we alvast opmaken dat jullie één groot overzicht van al het nieuws misten. Voor problemen is een oplossing en zo kan je sinds kort op elke nieuwspagina de 15 recentste nieuwsberichten uit alle regio’s terugvinden.

Gelukkig waren er ook felicitaties en is het dagelijks opnieuw leuk om nieuwe dingen te ontdekken op radiomig.be: terugblikken in het verleden, gerelateerde berichten, een handige zoekfunctie, de meest gelezen berichten, …

radiomig.be was in de eerste week van haar bestaan alvast een succes. Liefst 10 procent van de bezoekers ontdekte de voordelen van registreren op radiomig.be. Naast de mogelijkheid om te reageren op berichten kan je ook jouw eigen activiteiten gratis toevoegen. Daardoor puilt onze agenda nu al uit van de activiteiten, waarvan je dagelijks een handgreep te horen krijgt via fm 104.9

Zelf nieuwsberichten aanbrengen? Een idee voor iets totaal nieuw? Of interesse om mee te werken aan radiomig.be? Stuur gerust een mailtje naar info@radiomig.be.

Ondertussen gaat onze online poll door met een nieuwe vraag. Die heeft betrekken met enkele handtasovervallen in het stadscentrum van Geraardsbergen. De vraagt luidt dan ook: Heb je door de toenemende overvallen meer angst in Geraardsbergen? Stemmen kan nog tot zondagavond, onderaan rechts radiomig.be.

 

Verder lezen

Vorige bericht

De bebouwde kom


Thumbnail

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background