10 aug 2006

Programma Jong CD&V

Jong-CD&V Geraardsbergen wil zich ook duidelijk profileren bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen en heeft concrete voorstellen uitgewerkt in een evenwichtig en ijzersterk jongerenprogramma op maat van de jongeren en dat voldoende kansen geven aan jongeren van Geraardsbergen.

Jong-CD&V Geraardsbergen vindt dat het heel belangrijk is om te investeren in een goed jeugdbeleid dat model zal staan voor andere steden en gemeenten.

Een jeugdbeleid kan alleen succesvol zijn wanneer het op een samenhangende manier wordt gevoerd. Je kan kinderen en jongeren nu eenmaal niet in aparte hokjes plaatsen. Ze leven in een familiale context, volgen onderwijs of zijn in opleiding. Sommigen werken al, of worden met werkloosheid geconfronteerd. Hun vrije tijd brengen ze op verschillende manieren door. Al deze facetten moeten met elkaar worden verbonden. Geen gemakkelijke opdracht voor wie zich daarvoor inzet, als beroepskracht of als vrijwilliger. Jong CD&V Geraadsbergen apprecieert en ondersteunt die inzet volop en heeft dit in hun jongerenprogramma verwerkt.

Volgende beleidsinstrumenten zijn volgens Jong-CD&V Geraardsbergen van cruciaal belang:

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background