12 mei 2005

Postkantoren 5 dagen gesloten

Via een persbericht werd onze redactie vanmorgen op de hoogte gebracht van het feit dat de vier kantoren van De Post gesloten zijn van donderdag 12 mei tot en met maandag 16 mei. Volgens De Post komt deze ongebruikelijk lange sluitingsduur er door een wat ongelukkige samenloop van omstandigheden. Burgemeester Guido heeft vanmorgen geprotesteerd tegen deze gang van zaken bij de directie van De Post in Brussel en meldt ons dat het postkantoor van Geraardsbergen-centrum, morgen zal open zijn tijdens de gebruikelijke openingsuren.

Vandaag en morgen volgen alle loketbedienden van de kantoren Geraardsbergen-centrum, Overboelare, Idegem en Moerbeke een tweedaagse opleiding. Dat betekent dat tot en met Pinkstermaandag de Geraardsbergse deelgemeenten het moeten stellen zonder loketdienst, er is wel postbestelling. Enkel het postkantoor aan de kaai is open op vrijdag en zaterdagvoormiddag.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background