10 sep 2020

Politie vat straatracer

Woensdag heeft de lokale politie van Geraardsbergen-Lierde een straatracer uit het verkeer gehaald. De motorrijder zorgde al een tijdje voor heel wat verkeersoverlast door zijn roekeloos en gevaarlijk rijgedrag. De man had eerder al een onmiddellijke intrekking van zijn rijbewijs opgelopen, na drugs in het verkeer. Ook nu legde hij een positieve speekseltest af en kon hij geen geldige boorddocumenten voorleggen.

archieffoto

De politie hield de onbezonnen man al een tijdje in het oog. Hij scheurde met zijn motor door de straten tegen een veel te hoge snelheid, wat niet alleen een gevaar vormde voor andere weggebruikers maar ook zorgde voor geluidsoverlast.

De man mag zich binnenkort gaan verantwoorden voor de politierechtbank. Zijn motorfiets werd alvast in beslag genomen.

Wij tolereren dit rijgedrag niet en roepen burgers dus op om niet te twijfelen en onze lokale politie te contacteren indien men roekeloos rijgedrag of vormen van straatraces vaststelt!”

Patrice De Mets

Korpschef

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background