6 dec 2018

Politie onderschept schoolbus

Een grootschalige verkeersactie bleef niet zonder resultaat. 

De politie van Geraardsbergen-Lierde heeft een schoolbus uit het verkeer gehaald. Bij de controle ontdekte de agenten dat liefst 10 van de 38 gordels in de bus niet werkten. “Het is van levensbelang dat de schoolgaande jeugd een gordel draagt en dit tijdens de volledige rit”, zegt de politie. Daarom werd het voertuig geïmmobiliseerd. 

Tijdens dezelfde grootschalige verkeersactie woensdag, werd er ook gecontroleerd op snelheid, sluipverkeer en zwaar vervoer. De controles vonden plaats in de Kanakkendries in Zarlardinge en de Moenebroekstraat in Schendelbeke. Daar reed liefst 1 bestuurder op 4 te snel. Waar slechts 50 km/uur is toegestaan, was de hoogst gemeten snelheid 77 km/uur. In de Kanakkendries werd de snelheidslimiet beter opgevolgd (7 bestuurders op 233 reden te snel). Nergens werd iemand onder invloed van alcohol betrapt.

 

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background