25 aug 2009

Politie klaar voor nieuwe schooljaar


 

Vanaf 1 september gaat het nieuwe schooljaar van start. Zowel voor als na de schooluren gaat de lokale politie opnieuw extra toezicht houden in de schoolomgevingen van Geraardsbergen en Lierde. En ook de variabele zone 30 borden flikkeren vanaf 1 september opnieuw op. Dit jaar werden er geplaatst in de Onkerzelestraat, Kampstraat, Kattestraat en Kloosterstraat. Tegen eind dit jaar komen er paarse Octopusborden in de Kattestraat, Buizemontstraat en Onkerzelestraat.

Van 21 september tot en met 18 oktober 2009 loopt opnieuw de scholenactie van het BIVV. Tijdens deze campagneperiode zal de lokale politie extra aandacht besteden aan het dragen van de gordel en het correct gebruik van kinderzitjes.

En net zoals de voorbije jaren zullen de pijnpunten van de scholen op het grondgebied van Geraardsbergen en Lierde worden aangekaart tijdens de respectievelijke verkeerscommissies.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background