14 jan 2011

Politie hield grootscheepse controles

Donderdag zette de lokale politie van Geraardsbergen/Lierde 20 agenten in voor een grootscheepse controle langsheen de Astridlaan en de Hasseltsestraat in Ophasselt.

In totaal werden 106 voertuigen gecontroleerd, de bestuurders werden aan een ademtest onderworpen.

Eén bestuurder had een glaasje teveel op. Vier bestuurders werden eveneens onderworpen aan een speekseltest voor het opsporen van drugs. 1 persoon testte positief, zijn rijbewijs werd op bevel van het parket onmiddellijk ingetrokken. Eén bestuurder werd betrapt op het sturen zonder rijbewijs, hij zal zich binnenkort mogen verantwoorden voor de rechtbank.

Twee voertuigen werden getakeld omdat ze niet beschikten over een geldige verzekering, twee bestuurders kregen proces-verbaal omdat het keuringsbewijs van hun voertuig was verlopen. Tijdens de controle werden tevens 2 illegale personen aangetroffen, zij werden opgesloten in afwachting van repatriëring.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background