fbpx
10 nov 2019

Politie betrapt 1 bestuurder op 4

In het kader van het thema “Alcohol & Drugs” werd een verkeersactie georganiseerd. De politie controleerde 62 voertuigen in de gemeenten Meerbeke en Ninove. In totaal werden 15 overtredingen vastgesteld.

De controles vonden plaats tussen 14 en 22u30. Om deze verkeersactie mogelijk te maken werd een beroep gedaan op aspirant-inspecteurs van de provinciale politieschool PAULO die in ondersteuning kwamen.

De meeste PV’s werden geschreven langs de Halsesteenweg in Meerbeke. Daar kregen 5 van de 11 gecontroleerde bestuurders een bekeuring.
3 bestuurders werden er betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. 2 daarvan dienden hun rijbewijs in te leveren voor een periode van 3 uur.
Een derde persoon was tevens onder invloed van verdovende middelen. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor een periode van 15 dagen.

Met 6 in een wagen voor 3

Langs de Mallaardstraat in Ninove werd 1 voertuig geverbaliseerd daar de geldigheid van de technische keuring sinds 3 maanden overschreden was.
De bestuurder was tevens geen drager van zijn rijbewijs en er zaten 6 passagiers in het voertuig. Niettegenstaande het voertuig voorzien was van 4 zitplaatsen.

Langs de Aalstersesteenweg had 1 bestuurder te diep in het glas gekeken. Zijn rijbewijs werd ingehouden voor een periode van 6 uur.

 


Meer streeknieuws
uit Ninove hoor je ook elke dag op radio MIG in Ninove via fm 106.2. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 

Tags

NU OP DE RADIO

Titel

Artiest

Background