23 mrt 2006

Persbericht NV-A: V.B. lokken NV-A kiezers

Eerstdaags worden er 30.000 exemplaren van Welkom Echo in Vlaanderen verspreid. Welkom Echo – een initiatief van Marie-Rose Morel – is speciaal bedoeld om Vlaams-nationalisten in het algemeen, maar N-VA’ers in het bijzonder, naar het Vlaams Belang te lokken. In dit nummer staat te lezen dat De Wever in 2003, na teleurstellende federale verkiezingen, diepgaande gesprekken met het Belang aanknoopte om eventueel over te stappen. Voor de rest staat het blad vol met vuilspuiterij over de N-VA. Het Belang heeft de bedoeling om mensen bij de N-VA weg te lokken en de werking van de partij te destabiliseren.

De N-VA Geraardsbergen wil duidelijk onderstrepen dat van een eventuele overstap van De Wever nooit sprake is geweest en dat dergelijke gesprekken nooit hebben plaats gevonden. De N-VA Geraardsbergen blijft als één man achter zijn nationale voorzitter staan.
Ook in Geraardsbergen hebben medewerkers van het Vlaams Belang reeds getracht rechtstreeks en onrechtstreeks druk uit te oefenen op mensen van de N-VA.

De N-VA heeft zich steeds tegen het cordon sanitair gekant en vindt dat constructieve voorstellen van het Belang moeten worden ondersteund. De N-VA wil niet dat het Belang garen spint uit haar unieke positie in het cordon sanitair.

Er ligt heel wat werk op de plank: in Geraardsbergen neemt de kansarmoede toe, de werkgelegenheid in eigen streek daalt, verschillende bedrijven verlaten de Oudenbergstad, het geloof in de politiek neemt gevoelig af…. De N-VA Geraardsbergen vraag het Belang een serene, volwassen en constructieve houding aan te nemen en de discussie inhoudelijk te voeren. De problemen zijn te prangend om ons bezig te houden met laster en leugens.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background