17 nov 2016

Patrick Flamez stopt met politiek

Geraardsbergs stemmenkanon Patrick Flamez stopt in de politiek.

Twee jaar voor de gemeenteraadsverkiezingen neemt Patrick Flamez ontslag als gemeenteraadslid in Geraardsbergen. Dat heeft hij donderdagmiddag bekend gemaakt. Flamez stelt zijn mandaat ter beschikking van de partij vanaf 1 januari 2017. “Mijn ontslag is enkel en alleen om persoonlijke redenen. Ik kan me niet meer vinden in het reilen en zeilen van de gemeenteraad”, bevestigt hij aan onze redactie. “Ook al mijn andere mandaten stel ik van 1 januari ter beschikking van SP.A Geraardsbergen. Ik blijf wel lid van de partij, maar zal niet meer opkomen voor de verkiezingen.”

Patrick Flamez was 24 jaar actief in de politiek. Daarvan was hij 16 jaar actief als schepen van cultuur, sport en openbare werken. Sinds 2012 moest hij naar de oppositiebanken. “Nu de komst van de nieuwe sporthal in Geraardsbergen kan starten, vind ik dat de cirkel rond is. Ik heb heel lang gepleit en gewerkt voor deze sporthal”, aldus de bijna vijftigjarige Flamez.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background