6 apr 2016

Parkeerproblematiek handelscentrum wordt aangepakt

De parkeerproblematiek in het handelscentrum wordt aangepakt. De plaatsing van sensoren moeten voor een vlottere rotatie zorgen.

De parkeerproblematiek in het handelscentrum wordt aangepakt. De plaatsing van sensoren moeten voor een vlottere rotatie zorgen. Op de parkeerplaatsen in de Oudenaardsestraat, Grotestraat en Brugstraat gaat men sensoren in het wegdek plaatsen. Wie in het handelscentrum parkeert krijgt  volgens schepen van Mobiliteit Erwin Franceus een half uur gratis parkeertijd. Nadien moet men wegrijden of je riskeert een boete. De parkeerwachters zullen via hun tablet kunnen controleren hoelang de wagens reeds geparkeerd staan.

Een betere signalisatie moet de shoppers ook de weg wijzen naar de randparkings. Dit alles zou moeten leiden naar een betere parkeerrotatie in het centrum van Geraardsbergen. 

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background