10 aug 2005

Overzicht wegenwerken

De laatste weken zijn er heel wat werken in Geraardsbergen. Hieronder vindt u een overzicht:

Asfalteringswerken Verhaegenlaan
Momenteel wordt een asfaltlaag gelegd in de Oudenaardsestraat, Grotestraat en Lessensestraat.
Ook de Verhaegenlaan krijgt een nieuwe asfaltlaag. Deze straat zal daarom vanaf 17 augustus tot 19 augustus afgesloten worden voor het autoverkeer. Het kruispunt aan de Lessensestraat zal niet afgesloten zijn. Het kruispunt aan de Kattestraat zal zo lang mogelijk open blijven en wordt slechts gedurende een korte periode tijdens de werken afgesloten voor autoverkeer.

Onderbroken Wijngaardbrug
Aansluitend op deze werken zal de afsluitende fase van de heraanleg van de Denderkaaien aanvatten. Na de Grotestraatbrug zal ook de Wijngaardbrug verhoogd worden zodat boten in de toekomst beter onder de brug door zouden kunnen. Dit houdt in dat deze brug afgesloten zal zijn voor alle verkeer voor een bepaalde periode.
Meer info: 0475/ 74 58 88

Werken aan Groteweg
Het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, administratie Wegen en Verkeer Oost-Vlaanderen zal aan de gewestweg N42 (Groteweg) onderhoudswerken uitvoeren.

Planning
Er zullen werken uitgevoerd worden aan de zijbermen, rijweg, asfalt en fietspaden.
Deze zullen starten in de week van 15 augustus 2005. In een eerst fase wordt gewerkt aan de rechterkant (het gedeelte vanaf de toegang van het kerkhof tot de Plankkouterstraat en het gedeelte vanaf nummer 430 tot 444). Aansluitend hierop wordt de kant van de onpare nummers aangepakt, vanaf de Kloosterstraat tot nummer 389.

Verkeer
Het verkeer van Lessen naar Wetteren kan, ofwel op de linkse ofwel op de rechtse rijweghelft, via de Groteweg passeren.
Het verkeer van Wetteren naar Lessen wordt omgeleid via de Hogeweg, de Zarlardingestraat, de Pastorijstraat en de Donkerstraat.

Meer info bij de stad Geraardsbergen: 054/ 43 44 52

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background