2 okt 2009

Optocht tegen drugs

Volgende week woensdag komt er een optocht in Geraardsbergen tegen het toenemende drugsgebruik in de regio. Daarvoor heeft de burgemeester van Geraardsbergen, in samenspraak met de lokale politie, zijn toestemming gegeven.

Vlaams Belang had de optocht gevraagd naar aanleiding van het getouwtrek in de zaak Manu De Norre. De man uit Lierde stierf 2 jaar geleden aan overmatig druggebruik. De ouders van de man willen de rechtszaak opnieuw openen om de drugsdealer te kunnen straffen. Daarvoor hadden ze eerder al een petitie opgestart, die ondertussen al meer dan 500 keer werd ondertekend.

Burgemeester De Chou benadrukt wel dat de optocht vreedzaam en partijloos moet gebeuren. Daarom vragen de ouders dat de optocht onder de naam van het ‘Manu De Norre-comit√©’ wordt gehouden.

De optocht start woensdag 7 oktober om 19 uur op de Markt van Geraardsbergen en loopt door de verschillende straten van de Geraardsbergse binnenstad.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background