fbpx
7 mei 2020

OPROEP: inzamelactie voor dakloos gezin

De brand die woensdag ontstond in Meerbeke, heeft een bungalow volledig in de as gelegd. Er vielen gelukkig geen gewonden, maar een gezin met 4 kinderen is wel dakloos en krijgt onderdak in een noodwoning van de stad Ninove. Een elektrische barbecue ligt mogelijks aan de oorzaak van de brand.

Intussen heeft de school van de 2 minderjarige kinderen een inzamelactie opgezet voor dagdagelijks materiaal die het gezin kan gebruiken. Spullen kunnen dagelijks afgezet worden op basisschool De Wonderwijzer.

“De 2 jongens zitten in het 2de en 3de leerjaar en zijn zelf gelukkig ongedeerd. Als school doen we een inzamelactie. Daarbij zoeken we handdoeken, lakens, keukengerei, … noem maar op. Schoenen maat 32-33 en maat 37-38, kledij maat 128 en maat 140 zijn welkom, maar ook speelgoed, knuffels, schoolgerief voor jongens van 8 en 9 jaar.

Iedereen die wil helpen, kan de spullen binnenbrengen bij basisschool De Wonderwijzer in de Kapellestraat in Meerbeke. Dat kan dagelijks tussen 8 en 16 uur, op woensdag tussen 8 en 12 uur.

 


Meer streeknieuws
uit Ninove hoor je ook elke dag op radio MIG in Ninove via fm 106.2. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 

Tags

Verder lezen

NU OP DE RADIO

Titel

Artiest

Background