27 mrt 2009

Oppositie hekelt OCMW-budget

Afgelopen woensdag werd het Geraardsbergs OCMW-budget goedgekeurd door de raadsleden, behalve door de oppositiepartijen CD&V, N-VA en Vlaams Belang.

CD&V/N-VA stelt zich vragen bij het budget voor de catering. Volgens beide partijen ontspoort het budget en is een actieplan dringend noodzakelijk.

Ook het budget voor het sociaal huis explodeert volgens beide partijen. Het toekomstig huis wordt binnenkort gebouwd op de vierde verdieping van het administratief centrum, maar de opening wordt al maanden uitgesteld.

Het oppositiekartel voorspelt weldra een herziening van het OCMW-budget. “Er is immers niet alleen de ontsporing van de uitgaven voor de catering en het sociaal huis. De aanbesteding van het nieuwe woon- en zorgcentrum en de herconditionering van Denderoord staan voor de deur.” zegt OCMW-raadslid Julien Borremans (N-VA).

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background