10 mei 2016

Opnieuw volksfeesten in Geraardsbergen tijdens EK

Het belooft opnieuw één groot feest te worden op de Markt van Geraardsbergen tijdens het EK voetbal.

De Rode Duivels hebben zich geplaatst voor het Europees Kampioenschap voetbal in Frankrijk. Als één van de favorieten treden ze aan. Ook in Geraardsbergen belooft het opnieuw één groot feest te worden dankzij de vzw M&V sportevents. Twee jaar na de volksfeesten op de Markt in Geraardsbergen, dit tijdens het WK voetbal, hoopt de vereniging het nog eens over te doen.

Minstens 3 keer belooft het één groot feest te worden op het Marktplein in Geraardsbergen. Naast de uitzendingen op groot scherm, staan er ook dit jaar deejay-sets gepland. De Rode Duivels nemen het op tegen Italië op 13 juni, tegen Ierland op 18 juni en tegen Zweden op 22 juni. Tijdens de WK matchen in 2014 waren er telkens zo’n 2.500 fans die op de Markt kwamen kijken. Ook als de Duivels doorgaan, belooft de organisatie de wedstrijden te blijven uitzenden op groot scherm.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background