22 okt 2010

Opnieuw gezamenlijke aankoop van energie

Sp.a Geraardsbergen organiseert opnieuw een gezamenlijke aankoop van stookolie. Dit jaar is er ook gezamenlijke aankoop van (groene) gas en elektriciteit.

Net zoals bij de gezamenlijke aankoop van stookolie, zal een groepering van de aanvragen een goedkoper tarief opleveren. Vorig jaar organiseerde Sp.a Oost-Vlaanderen haar eerste samenaankoop van groene energie. “Dit was een schot in de roos”, zegt Sp.a volksvertegenwoordiger Dirk Van der Maelen. “453 gezinnen veranderden van energieleverancier en de besparing voor de gezinnen liepen op tot 250 euro!”

Hoe meer gezinnen zich inschrijven, hoe voordeliger de veiling die begin december zal plaatsvinden. Midden december 2010 ontvangen de ingeschrevenen dan vrijblijvend een contractvoorstel. “Als het voorstel voor jou voldoende voordelig is, verander je best van energieleverancier” verduidelijkt Emma Van der Maelen, ocmw raadslid voor Sp.a te Geraardsbergen.

Hoe alles exact te werk gaat kom je op de infoavond te weten die plaatsvindt op vrijdag 5 november om 20 uur in zaal ’t gROOD verzet, Markt 15 te Geraardsbergen.

info: 0473 34 78 30

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background