28 aug 2009

Oplichtster aan het werk

De Lokale Politie Geraardsbergen/Lierde waarschuwt de bevolking voor een nieuwe manier van oplichting door een vrouw die zich uitgeeft als OCMW-medewerkster.

Begin deze week kreeg een bejaarde bezoek van een OCMW-medewerkster die enkele vragen wou stellen over de kwaliteit van de geleverde maaltijden. Wanneer de bejaarde aangeeft geen maaltijden van het OCMW te krijgen, zegt de medewerkster dat ze zich vergist heeft van adres en vraagt of de bejaarde misschien 50 euro kan wisselen.
Wanneer de bejaarde haar geldbeugel opent, graait de zogezegde medewerkster het geld eruit. Daarop jaagt de bejaarde de vrouw weg.

De bejaarde nam contact op met het OCMW Geraardsbergen, waar men vertelt dat er helemaal geen medewerkster op pad is. Het gaat dus wel degelijk om een oplichtster!

Indien je zelf ook op deze manier slachtoffer geworden of je de manier van werken herkent, neem dan contact op met de lokale politie. Dat kan via 054 43 43 43. Komt de vrouw bij je over de vloer, verwittig dan zo snel mogelijk de politiediensten op het nummer 101.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background