10 jun 2017

Openluchtzwembad bestaat 130 jaar

Geraardsbergen heeft het oudste openluchtzwembad van Vlaanderen!

Het openluchtzwembad van Geraardsbergen viert dit jaar zijn 130 jarig bestaan.  Om dit te vieren zal tijdens het weekend van 24 en 25 juni een speciaal opendeurweekend worden gehouden. Niet alleen kan je voor een speciale prijs van 1 euro de hele dag komen zwemmen, maar je kan tevens ook genieten van een spectaculair hindernissenparcour op het water, 100 strandballen, een springkasteel en een live uitzending van MIG.

“Met dit feestweekend willen we het zwembad nog eens extra in de aandacht brengen”, aldus schepen Véronique Fontaine (Open VLD). “We willen dit weekend vooral de Geraardsbergenaars zelf opnieuw naar hun zwembad lokken en de jongeren de kans laten om op een leuke sportieve manier het einde van de examens te vieren. Iedereen heeft wel mooie herinneringen aan het zwembad en nu is het ideale moment om die met je kinderen of kleinkinderen ook eens te delen.”

Dit jaar is alvast zeer goed gestart, want met het goede weer kwamen al 5.273 zwemmers tussen 17 en 30 mei naar het zwembad.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background