6 jul 2010

Openluchtcinema met topfilms

Tijdens juli en augustus wordt er op woensdagavond op het Stationsplein van Geraardsbergen opnieuw gratis openluchtcinema georganiseerd door het Autonoom Gemeentebedrijf (AGB) van de Stad Geraardsbergen.

De afgelopen weken kon iedereen via www.openluchtcinema.be zijn favoriete films meegeven. De meest gekozen titels worden nu geprogrammeerd.

“Een andere filmkeuze en optredens vanaf 20u”, zegt organiserend schepen Bram De Geeter, “als het weer nu nog wat meezit, wordt het zeker een succes.”

Vorig jaar werd voor de eerste maal gratis openluchtcinema georganiseerd op het Stationsplein. Helaas regenden drie van de zeven voorstellingen uit. Het weer heb je natuurlijk niet in de hand, maar veel andere zaken wel. “Algemeen genomen waren er twee verbeterpunten”, aldus organiserend schepen Bram De Geeter, “we moeten vroeger beginnen en de mensen moeten zelf de films kunnen kiezen.” Vroeger beginnen met de film kan niet (vanwege het daglicht), dus zal er nu voorafgaand aan de film muziek en dans te horen en te zien zijn.

De openluchtcinema op het Stationsplein vindt plaats op woensdagavond vanaf 7 juli tot en met 18 augustus. De festiviteiten vangen aan om 20u. De toegang is volledig gratis.

Programma:

Р7 juli: optreden GPS-band en De Helaasheid der Dingen
– 14 juli: optreden Dirk White en Alice in Wonderland
– 21 juli: optreden Feedback en Loft
– 28 juli: optreden Jim Cole en Sex and the City
– 4 augustus: optreden winnaar Dokrock en Ice Age 3
– 11 augustus: optreden Showproject en Mama Mia
– 18 augustus: optreden BXS en Twilight

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

Volgende bericht

Brand in Kattestraat


Thumbnail
Vorige bericht

5 verkeersongevallen


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background