6 jun 2010

Openluchtcinema in nieuw jasje

Tijdens juli en augustus zal er op woensdagavond opnieuw openluchtcinema gehouden worden op het Stationsplein in Geraardsbergen. In tegenstelling tot de eerste editie vorig jaar, kan je deze keer zelf kiezen welke films er vertoond worden.


Filmliefhebster Myriam De Clerq en schepenen Bram De Geeter (Sp.a) en An Panis (Open Vld), beiden voorzitters bij het autonoom gemeentebedrijf, dat de organisatie verzorgt.

“En dat is niet de enige verandering”, zegt organiserend schepen Bram De Geeter (Sp.a), “we gaan ook vroeger op de avond de festiviteiten laten beginnen met muziek en dans met een sterke Geraardsbergse inslag.”

Op www.openluchtcinema.be of via 0494 30 22 51 kan je de film van je keuze doorgeven. De openluchtcinema op het Stationsplein vindt plaats op woensdagavond vanaf 7 juli tot en met 18 augustus. De festiviteiten vangen aan om 20u. De toegang is volledig gratis.

 

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background