23 mei 2015

Opening skatepark ‘The Hills’

Zaterdag werd officieel het nieuwe skatepark ‘The Hills’ geopend aan De Plage in Geraardsbergen.

Nadat er in maart 2013 voor de eerste keer rond de tafel werd gezeten door de jeugddienst en de skaterskern, konden tal van skaters vandaag hun hart ophalen bij de officiële opening van het nieuwe skatepark. De bouw van het park startte in maart 2015 en werd onlangs afgerond.

“Door de skaters van bij het begin van het traject te bevragen verhogen we hun betrokkenheid. Ze beschouwen The Hills als hun park, waar ze hun ding mogen doen en zich dus thuisvoelen. Hierdoor zullen ze in de toekomst hopelijk goed zorg gaan dragen voor het park” vertelt Tine Platteau, jeugdconsulent bij de jeugddienst van Geraardsbergen. “ 

Schepen van jeugd Fernand Van Trimpont en schepen van sport Veronique Fontaine, knipten het lint door waarmee het park officieel werd geopend. 

“De bouw van het nieuwe skatepark was de ideale gelegenheid om de hele site rond de Plage een opfrisbeurt te geven.” stelt Schepen van Sport Véronique Fontaine. “Onder andere kregen de speeltuigen een grondige onderhoudsbeurt, werd de omheining rond het multifunctionele terrein uitgebreid en hebben we een welkom bord aan de ingang van het plein geplaatst”.

Het reilen en zeilen van het skatepark kan je op Facebook volgen, via de “Concrete Park The Hills” fanpage.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background