1 mrt 2010

Op de koppen lopen tijdens Eerste Toog

Maandag was het naar jaarlijkse traditie op de koppen lopen tijdens de Eerste Toog. Het jaarlijks feest trok opnieuw jong en oud naar het stadscentrum van Geraardsbergen.

Een massa mensen genoten van de vele kramen en het mooie weer. De feestdag voor Geraardsbergenaars begon ‘s ochtends vroeg om 7 uur met een Veemarkt op de Vesten. De hele dag door kon je terecht bij de vele kramen, kermisattracties en jeneverkramen.
De grote massa mensen zorgde, vooral in de Brugstraat, voor stapvoetse doorgang. Ook in de plaatselijke cafés was het zoeken naar een plaatsje.

De afdeling van het Wit-Gele kruis van Geraardsbergen maakte van deze feestdag gebruik om hun 40ste verjaardag te vieren met een opendeurdag. Dat gebeurde met een hapje en een drankje in hun vestiging op de Markt van Geraardsbergen. Een clown zorgde in de namiddag voor kinderanimatie.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background