3 nov 2005

Oorzaak probleem Grotestraatbrug niet gevonden

In Geraardsbergen heeft het verkeer vandaag vijf uur lang in de knoei gezeten. Er was geen enkele brug over de Dender beschikbaar. In het centrum van Geraardsbergen zijn twee bruggen. Aan één ervan wordt gewerkt. De Grotestraatbrug raakte vanochtend defekt tijdens het neerlaten. De brug zat klem en kon urenlang niet meer gebruikt worden. Autobestuurders moesten andere wegen kiezen om de stad in- en uit te rijden.

Tijdens de herstelling moesten de voetgangers een ommetje maken via de Wijngaardbrug die voor tweewielers en voetgangers wel bruikbaar is. Na verloop van tijd en toen de brug op bijna gelijke hoogte van het wegdek gebracht was lapten zij het verbod aan hun laars en staken ze op eigen risico toch over. Over de oorzaak van het defekt tast men nog in het duister. Vanaf 15u werkte de brug opnieuw normaal. Het is nu bang afwachten of het defekt zich opnieuw zal voordoen.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background