11 nov 2009

Ook in Lierde opnieuw stookolieactie

Na Geraardsbergen start ook sp.a Lierde dit jaar met een stookolieactie. Sp.a Lierde was vorig jaar pionier in Vlaanderen voor de gezamenlijke aankoop van stookolie. Door het succes in 2008 konden meer dan 100 gezinnen gezamenlijk goedkoper stookolie aankopen. Eind 2008 werd het succes nogmaals herhaald. “Met beide acties samen bereikten we liefst 163 Lierdese gezinnen. De besparingen schommelden tussen een kleine 60 en 410 euro per jaar. En dat alles voor gegarandeerd groene energie,” zegt co√∂rdinator Johan Persyn. “In het totaal hebben de Lierdenaren bij de twee acties, stookolie en aardgas/elektriciteit, een kleine 20.000 euro bespaard.”

Alle Lierdenaars krijgen deze week het huis-aan-huisblad SPOTS in de bus, waarin een deelnamebon voor stookolie staat. De veiling vindt plaats op 16 december. De levering van stookolie gebeurt in de tweede helft van december.

“Voor aardgas en elektriciteit is zelfs een provinciale actie opgestart door sp.a.”, zegt Persyn.”Begin 2010 wordt er mee gestart. Meer deelnemers garandeert nog lagere prijzen. En inschrijven verplicht tot niets: is het voorstel van de winnende energieleverancier niet goed genoeg, dan kan elke inschrijver achteraf nog altijd afhaken.”

Meer info: 0475 54 94 16

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background