19 aug 2008

Onbestaande informatiegids

Naar aanleiding van een recente klacht van stad Herentals en op aanraden van de Vlaamse overheid wil het stadsbestuur alle handelaars waarschuwen voor de handelspraktijken van uitgeverij D.H.L. uit Berchem. Deze firma verkoopt in naam van gemeentebesturen aan lokale handelaars advertenties voor een onbestaande ‘Informatiegids 2008-2009’. Op haar bestelbonnen gebruikt zij daarbij een kopie van het logo van de Vlaamse Gemeenschap. Het btw-nummer dat op de bestelbonnen wordt vermeld, is bovendien ook onbestaand. De Vlaamse overheid kreeg van verscheidene besturen meldingen over deze praktijken.
In Geraardsbergen zijn nog geen gevallen van deze wanpraktijk gesignaleerd maar het stadsbestuur wil toch alle handelaars waarschuwen. Wanneer de stad een stratenplan of infogids uitgeeft, zal dit steeds met een persoonlijke aanbevelingsbrief van het stadsbestuur zijn en een aankondiging op de website en Gazet van Geraardsbergen.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background