17 nov 2007

NOT valt in de prijzen

Het Nieuw Ophasselts Toneel, alias NOT, behaalde met hun feestproductie NOT-RE-VUE diverse prijzen in het Oost-Vlaamse toneeltornooi ‘Gulden Spot editie 2006-2007’ van Open Doek.

Met NOT-RE-VUE stond de ganse spelerscast op de planken. Op en achter de scène bewezen de medewerkers met de verschillende scènewissels dat NOT een goed draaiende machine is. Ook de jury van ‘Open Doek’ Oost-Vlaanderen heeft dit opgemerkt. “Wij zagen heel wat toneeltalent aan het werk. Niet alleen de oude ratten, maar ook talrijke jongeren, die mits volharding en degelijke begeleiding zeker tot vaste waarden van NOT kunnen uitgroeien. De scènewissels gebeurden gedurende de hele productie feilloos, vlot en bijna onzichtbaar.” aldus Open Doek. Hierdoor krijgt NOT de prijs voor de beste groepsprestatie.

De prijs voor beste mannelijke hoofdrol ging naar Bram Depouillon voor zijn monoloog. “Een sublieme Bram Depouillon bracht op een onderhoudende humoristische wijze “Het mirakel van het Kindeke Jezus” aldus Open Doek.

Vanaf 23 november staat NOT opnieuw op de planken met het stuk “Schrijf me in het zand”. Een niet alledaagse stuk over incest waarmee NOT opnieuw deelneemt aan een provinciale wedstrijd.

info: www.not-online.be

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background