16 dec 2008

Nog steeds waterproblemen

Het lek in de waterleiding is hersteld, maar in Geraardsbergen is er nog niet in alle woningen water beschikbaar. In de hoger gelegen gebieden zoals Onkerzele, Goeferdinge, Zarlardinge en rond de Oudenberg zijn er nog problemen. Ook op de hoogste verdiepingen van appartementsgebouwen kan het zijn dat er nog geen water uit de kraan komt.

Momenteel zijn er binnen de VMW 8 ploegen actief om dit probleem op te lossen. De problemen in het hoger gelegen gebied van Onkerzele en de Oudenberg zouden tegen 16 uur opgelost moeten zijn. Een groter probleem ondervindt VMW voor het gebied van Goeferdinge – Zarlardinge. Door onvoldoende aanvoer van water dat opgepompt moet worden onstaat er lucht in de bovenliggende leidingen en onstaan er stoppen. De maatschappij voorziet tegen de avond ook deze operatie succesvol te kunnen afronden.

Er blijft drinkbaar water ter beschikking in de brandweerkazerne (Zakkaai 33). Het noodnummer voor de stad Geraardsbergen is 054/ 43 43 90.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background