20 dec 2006

Nog steeds minder treinen

Tot het einde van deze week blijft de dienstregeling van de piekuurtreinen in de zone Brussel aangepast en zullen de pendelaars in onze regio het met een piekuurtrein minder moeten doen. De IC-IR-treinen rijden wel normaal. Zo worden nog enkele dagen een aantal piekuurtreinen uit ondermeer Geraardsbergen geschrapt als gevolg van de brand die maandagochtend plaatsvond in het tractieonderstation van Brussel-Zuid.

Het betreft piekuurtreinen uit zowel de ochtend- als de avondspits.
Zo rijdt ondermeer de trein van Geraardsbergen naar Schaarbeek van 6u18 niet. Tijdens de avondspits gaat het over de trein van Schaarbeek om 17u33 naar Geraardsbergen.

De NMBS en Infrabel, de infrastructuurbeheerder van het spoorwegnet, proberen de pendelaars via verschillende infokanalen in te lichten over het treinverkeer in de zone Brussel. Zo vinden treinreizigers vanaf vandaag gedetailleerde informatie over de gewijzigde dienstregeling in het gratis blad Metro. Daarnaast licht de NMBS de passagiers ook in via aankondigingen op de treinen en in de stations, via affiches en via zijn website.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background