26 nov 2009

NMBS deelde hoffelijk uit

Jaarlijks lanceert de NMBS eind november opnieuw haar hoffelijkheidscampagne. De Geraardsbergse pendelaars werden donderdagochtend, tussen 6 en 9 uur, getrakteerd op een gratis ontbijtpakket. Zo willen de treinbegeleiders en het stationspersoneel, via een informeel contact, de reizigers bedanken voor hun vertrouwen in de NMBS. Tien middelgrote stations konden dit jaar genieten van deze campagne. In onze provincie was het Geraardsbergen en Oudenaarde.

In totaal worden zo’n 2000 ontbijtpakketten uitgedeeld in Geraardsbergen. Elk pakket bevatte een croissant, fruitsap en appel.

De reizigers worden, via bordjes en affiches in de rijtuigen en stations, op het belang van wederzijds respect gewezen. Dit jaar wordt de nadruk gelegd op de veiligheid, een link naar het ongeluk in Dinant afgelopen zomer. Daarbij verloor een treinbegeleider zijn beide benen tijdens een schermutseling met een treinreiziger. Een gezin probeerde op de trein te stappen, nadat de conducteur reeds een deel van treindeuren gesloten had.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background