fbpx
21 okt 2018

Ninoofse politie controleerde

Grote politiecontroles afgelopen week in Ninove.

Donderdagavond voerde de lokale politie van Ninove acties uit gericht op criminaliteit. Dit op het openbaar vervoer en rondtrekkende dadergroepen, met een focus op drugbezit. De actie vond plaats in samenwerking met de federale politie, die twee drughonden met hun begeleiders leverde, alsook een groot aantal medewerkers van De Lijn en Securail.

Er werd simultaan controle uitgevoerd op de bussen van De Lijn, aan de haltes op de Brusselsesteenweg en op de treinen op het traject Denderleeuw – Ninove. Op de 31 bussen en 6 gecontroleerde treinen, werden een 350-tal mensen gecontroleerd. Er werden 15 processen verbaal opgesteld voor drugsbezit. De Lijn kon 13 pv’s opmaken voor zwartrijden. 

Resultaten flitsmarathon

Woensdag werd er ook al gecontroleerd tijdens de flitsmarathon. Er werden ook voertuigen onderschept, waarbij bijkomende overtredingen werden vastgesteld zoals drugs in het verkeer (2), gebruik van de GSM (3) en rijden zonder geldig rijbewijs (1). Verder werd één rijbewijs onmiddellijk ingetrokken.

De controles vonden plaats op de Aardeweg in Appelterre, Halsesteenweg in Neigem, Edingsesteenweg in Meerbeke en Hereibaan in Denderwindeke. 

 


Meer streeknieuws
uit Ninove hoor je ook elke dag op radio MIG in Ninove via fm 106.2. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 

Tags

Huidig nummer

Titel

Artiest

Background