12 mrt 2021

Ninoofse drugsdealer krijgt 5 jaar cel

Een 45-jarige man uit Ninove heeft een gevangenisstraf gekregen van 5 jaar. Hij werd in mei 2020 gearresteerd in Lede, nadat hij probeerde te ontsnappen aan een politiecontrole. De man reed op dat moment rond met gestolen nummerplaten en probeerde een politiecontrole te ontwijken. Daarbij ontsnapten twee agenten net aan de dood, doordat de man op de interventie inreed. Later reed hij zichzelf klem in een doodlopende straat. In zijn wagen vond de politie een grote hoeveelheid drugs. De man was geen onbekende voor de politie. In 2019 zat hij al eens in de gevangenis voor het vervaardigen en verkopen van drugs.

De beklaagde werd vorige maand veroordeeld tot 5 jaar gevangenisstraf voor zowel de feiten in Lede (die leidden tot zijn arrestatie), als voor feiten onderzocht door de politie van Ninove. Zijn vermogensvoordeel werd verbeurdverklaard en de man moet een schadevergoeding betalen aan de agenten wiens leven hij in gevaar bracht.

 


Meer streeknieuws
uit Ninove hoor je ook elke dag op radio MIG in Ninove via fm 106.2. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 

Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background