10 mrt 2010

Nieuwe wind door Geraardsbergs handelscentrum

Er waait een nieuwe wind door het handelscentrum van Geraardsbergen. Het voormalige vzw Handelscentrum en het vzw Stationspleincomité zijn samengesmolten tot het “Verenigd Handelscentrum Geraardsbergen”.

De nieuwe bestuursploeg bestaat uit uitsluitend handelaars uit het Geraardsbergse stadscentrum.

Schepen van middenstand en lokale economie Martine Duwyn (Open VLD) en burgemeester Freddy De Chou (Sp.a) werden bij de voorstelling van het verenigd handelscentrum meteen benoemd tot erelid.

 

“Samen met een nieuw logo wil de totaal vernieuwde ploeg samen sterk staan en aantonen dat Geraardsbergen niet hoeft onder te doen voor grootsteden met massa’s geld en budgetten”, zegt voorzitster Carolien Wellekens. “Door creatief en inventief te zijn, kunnen ook wij ons mannetje staan.”

Dit weekend stellen de handelaars van het verenigd handelscentrum hun deuren open tijdens het Lenteopendeurweekend. Op Witte Donderdag 1 april is er naar jaarlijkse traditie Hapje Tapje, vanaf 18 uur. Ook tijdens de rest van het jaar staan er  verschillende activiteiten gepland in het verenigd handelscentrum van Geraardsbergen.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background