28 jan 2016

Nieuwe voorzitter voor Jeugdraad Geraardsbergen

Het bestuur van Jeugdraad Geraardsbergen heeft Leen Limbourg verkozen als nieuwe voorzitter.

 

Het bestuur van Jeugdraad Geraardsbergen heeft Leen Limbourg verkozen als nieuwe voorzitter. Zij volgt hiermee Laura Van de Ponseele op, die na 4 jaar trouwe dienst de fakkel doorgeeft. 

Leen Limbourg draait al enkele jaren mee in de werkgroep  “Jeugddag” en als lid van de algemene vergadering. Na het einde van haar carrière als leidster bij KSA Geraardsbergen, wou ze graag haar engagement binnen de Jeugdraad verder uitbreiden. Ze twijfelde dan ook niet om zich kandidaat te stellen als voorzitter en met resultaat! Leen heeft een topploeg achter zich, met Alexander De Raymaeker, Annelies De Raymaeker, Sarah Van den Herrewegen, Michael Vander Linden, Alexandra De Schauwer en Tine Platteau als mede-bestuursleden.

Het bestuur startte dit werkjaar al met een evaluatie over de werking. Hieruit werden prioriteiten gekozen waarmee we in 2016 aan de slag gaan. Allereerst willen we extra aandacht besteden aan één van onze basistaken: via adviezen aan het stadsbestuur de stem van de Geraardsbergse jeugd vertegenwoordigen. Ten tweede willen we ons ook inzetten voor de vele vrijwilligers die actief zijn voor kinderen en jeugd in Geraardsbergen, en bij de Jeugdraad zelf. Hen willen we op tijd en stond een pluim op hun hoed steken. Een derde doelstelling is het bereiken van zoveel mogelijk jongeren, zodat onze adviezen breed gedragen zijn. Als laatste verliezen we ook onze activiteiten niet uit het oog! Denk hierbij maar aan de Jeugddag, een vrijwilligersbedanking met galabal, Muurrock for Kids en het Sinterklaasfeest.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background