19 sep 2008

Nieuwe stookolieactie van SP.a

De huidige brandstofprijzen zorgen ervoor dat vele mensen steeds dieper in de portefeuille moeten tasten om hun huis te verwarmen. Stookolie wordt alsmaar duurder, zeker als die individueel bij de leverancier moet worden besteld. Dirk Van der Maelen en Sp.a Geraardsbergen springen daarom in de bres en organiseren voor de tweede keer een gezamenlijke stookoliebestelling. Bij de eerste editie werd in totaal 137.000 liter stookolie besteld. Op die manier kon een korting van 29 euro per 500 liter en zelfs 72 euro per 2000 liter bekomen worden.

Wegens het grote succes van de vorige actie werd beslist deze nog eens over te doen. Nieuw deze keer is de mogelijkheid om online te reserveren via de website geraardsbergen.ichoosr.com, waarop de bestellingen kunnen worden doorgeven.

Co√∂rdinator Emma Van Der Maelen: “Door samen te bestellen wordt de kostprijs op verschillende manieren gedrukt. Hoe groter de bestelling, hoe meer korting de leverancier kan toestaan. Ook omdat de leveringskosten niet zo hoog oplopen, aangezien men aan een groot aantal klanten op een beperkte oppervlakte kan leveren. En hoe meer mensen deelnemen aan de gezamenlijke bestelling, hoe aantrekkelijker de uiteindelijke aankoopprijs wordt: het heeft dus zeker zin ook je buren, vrienden en familie hiervan op de hoogte te brengen.”

Wie interesse heeft kan zich van 22 tot 26 september inschrijven via geraardsbergen.ichoosr.com. Je kan ook dagelijks telefonisch terecht tussen 8u30 en 12u via 054/ 41 02 03.

Eenmaal bekend is aan wie de levering zal toegekend worden, wordt elke ingeschreven deelnemer op de hoogte gebracht van de overeengekomen prijs. De levering kan gebeuren vanaf 1 oktober 2008. De betaling gebeurt rechtstreeks aan de leverancier en via de normale weg.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background