20 okt 2010

Nieuwe stek voor dienst toerisme en cultuur

De diensten Cultuur en Toerisme van Geraardsbergen hebben een nieuwe stek.

Ze blijven in het stadhuis op de Markt, maar kregen een andere locatie aan de achterkant van het stadhuis, te bereiken via de zij-ingang aan de Vredestraat. Tot voor kort waren VDAB en de PWA-dienst gehuisvest. Toen deze enkele maanden geleden naar het Sociaal Huis verhuisde, kwamen deze bureaus vrij. De technische ploeg van de stad Geraardsbergen heeft deze lokalen gerenoveerd en aangepast tot aangename werkplaatsen voor de personeelsleden.

De Permanensje op de Markt blijft het toeristisch infopunt voor alle bezoekers aan Geraardsbergen en de Vlaamse Ardennen. In de kantoren aan de Vredestraat zijn de bureaus waar het personeel van de dienst toerisme de administratie kan afhandelen. De dienst Cultuur staat, zoals voorheen, open voor het publiek en hen kan je dus vanaf nu bereiken via de ingang van het stadhuis aan de Vredestraat.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background