15 aug 2020

Nieuwe korpschef voor G’bergen en Lierde

Het is nu officieel: Patrice De Mets heeft de eed afgelegd als nieuwe korpschef van de politiezone Geraardsbergen/Lierde.
Voorheen was ze werkzaam bij de federale gerechtelijke politie Oost-Vlaanderen als directeur van de operationele steundiensten waar ze instond voor de organisatie en dagelijkse leiding van gespecialiseerde diensten zoals de computer crime unit, het labo voor wetenschappelijke en technische politie, open source intelligence en misdrijfanalyse.

De nieuwe korpschef wil een modern en performant korps, waar mensen en middelen klaar zijn voor nieuwe uitdagingen en nieuwe vormen van misdrijven. Door informatiegestuurd te werken wil ze een antwoord kunnen bieden op verkeersonveiligheid en overlast. Ook intrafamiliaal geweld, kindermishandeling, seksueel geweld en criminaliteit via het internet staan op haar prioriteitenlijstje.

burgemeesters van Lierde en Geraardsbergen naast de nieuwe korpschef
 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background