14 jan 2017

Nieuwe feestzaal voor Restoga De Gavers

Goed nieuws voor wie op zoek is naar een mooie locatie voor een toekomstige feest.

De feestzaal van Restoga in De Gavers werd volledig vernieuwd. “Onze zaal, boven het zwembad in De Gavers, kreeg een volledige make-over”, aldus de trotse uitbater Dieter Bekaert. “Iedereen kan er opnieuw terecht voor zijn communie-, trouw- en familiefeesten, enz.”

Dieter Bekaert is al 11 jaar uitbater van Restoga, het buffetrestaurant in het provinciaal domein De Gavers in Onkerzele. Na de bouw van een nieuw zomerterras, werd nu ook de feestzaal volledig vernieuwd. Die biedt zowel in de week als het weekend plaats voor 120 mensen. Een aanrader, mede dankzij de mooie locatie, naastgelegen speeltuin en ruime parking. 

“De klant heeft keuze uit verschillende menu’s die ze zelf kunnen samenstellen, rekening houdende met zijn of haar budget”, aldus Dieter. “Kandidaten voor de komende communieperiode zullen zich wel moeten haasten, want het aantal data zijn beperkt.”

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background