28 apr 2018

Nieuwe affiche van Denderend Klein

Vrijdagavond werd de nieuwe affiche van Denderend Klein voorgesteld.

In café ‘The Preacher’ werd vrijdagavond de nieuwe affiche van ‘Denderend Klein’ voorgesteld, het stadsfestival dat elk jaar neerstrijkt in het Abdijpark van Geraardsbergen. Nadat de organisatie na vijf succesvolle edities een sabbatjaar inlaste in 2017, zijn ze nu helemaal terug op 30 juni.

Naast de hoofdacts zal er dit jaar ook terug heel wat kinderanimatie voorzien zijn, en dit doormiddel van een kinderdorp waar kinderen onder 12 jaar zich gratis een hele namiddag kunnen uitleven. De organisatie koos ervoor om dit jaar het concept licht te wijzigen.

Vroeger waren er twee buitenpodia waarvan er dit jaar eentje binnen zal plaats hebben. Wat nieuw is dit jaar, is dat er naast muziek ook plaats zal zijn voor comedy. “In het Koetsenshuis zal er een klein theater voorzien zijn waar er plaats zal zijn voor ongeveer 100 personen, die van kleine intieme optredens zullen kunnen genieten” aldus de organisatie.

Kindertheater “Jeuk” zal te zien zijn op het MIG Theater, naast de leuke liedjes worden de allerjongste bezoekertjes ook uitgenodigd om mee te spelen. Senne Guns zal net als op de 5de editie, dit jaar terug van de partij zijn. Tijdens het uurtje comedy, zal Jan Linsen in het voorprogramma optreden. Ook Begijn Le Bleu die al eerder in het Arjaantheater te zien was, zal dit jaar op de lachspieren wekken.

Op het tweede podium ‘The Preacher Stage’, zullen artiesten als Stef Kamil Carlens, The Pick-Up Club, Bal Merklez, en Bal Populaire het beste van zichzelf brengen. DJ Lisa Jordens, die haar strepen al heeft verdiend tijdens Dranouter, zal de avond afsluiten van 23 tot 1 uur.

Kaarten zijn in voorverkoop te verkrijgen aan 15 euro via de website van Denderend Klein (www.denderendklein.be), CC De Abdij, in het toeristisch infokantoor De Permanensje, en in café The Preacher op de markt van Geraardsbergen. De deuren gaan open om 14u30 en ook aan de kassa zijn er kaarten te verkrijgen aan 20 euro.

 

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background