27 dec 2010

Nieuw woonzorgcentrum krijgt camerabewaking

Het OCMW van Geraardsbergen gaat bijna 41.000 euro investeren in camerabewaking in en rond het nieuwe woonzorgcentrum De Populier in Geraardsbergen.

Omdat woonzorgcentra steeds meer het doelwit worden van criminaliteit en vandalisme vindt het OCMW de investering geen overbodige luxe.

“Cameratoezicht houdt personen met slechte bedoelingen fysisch gezien niet tegen, maar heeft wel een sterk ontradend en preventief effect. Ook biedt het de mogelijkheid om na mogelijke feiten sneller daders op te sporen. Het veiligheidsgevoel bij zowel bewoners, familie als medewerkers wordt hierdoor ontegensprekelijk verhoogd.” zegt OCMW-voorzitter Guido De Padt.

Het nieuwe woonzorgcentrum De Populier is volop in opbouw en zal naast 90 rusthuisbedden ook 10 bedden voor dagverzorging en 3 bedden voor kortverblijf tellen. Het nieuwe woonzorgcentrum opent midden oktober 2011 de deuren.

Wie de werken wil volgen, kan dit via ocmwgeraardsbergen.blogspot.com

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background