6 feb 2007

Nieuw preventieproject

Het Provinciaal Interbestuurlijk Samenwerkingsverband voor Aanpak van Drugmisbruik (PISAD) start met een nieuw preventieproject ‘Drugvrij en op weg naar volwassenheid’. In de regio Zuid-Oost-Vlaanderen trekken promoteams op pad om jongeren te laten kennismaken met het project.

PISAD is een Provinciaal Bedrijf – ondersteund door steden en gemeenten – dat sinds jaren schoolgaande jongeren begeleidt die drugs gebruiken. PISAD is werkzaam in 19 steden en gemeenten in Zuid -Oost-Vlaanderen, waaronder Geraardsbergen, Lierde en Brakel.

Het promoteam zal de komende weken stickers uitdelen op plaatsen waar jongeren vaak samenkomen. Dat is het geval op woensdagmiddag 21 februari in Geraardsbergen. De jongeren moeten hun vrije tijd niet opofferen voor deze campagne. Ze komen ermee in contact op weg van en naar de school, in de jeugdhuizen, de jeugdcaf√©’s die ze bezoeken, bibliotheken, de horeca, op de bus, in de stations, de buurthuizen,

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background