13 apr 2016

Nieuw bestuur bij N-VA

Ruim twee jaar voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 is Myrèse Sauvage (50) uit Viane herverkozen als voorzitter van N-VA Geraardsbergen.

Ruim twee jaar voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 is Myrèse Sauvage uit Viane herverkozen als voorzitter van N-VA Geraardsbergen. Ook in haar tweede ambtstermijn zal ze bijgestaan worden door ondervoorzitter en dorpsgenoot Gabriël Schaut. Samen met de nieuwe bestuursploeg willen ze de lokale afdeling klaarstomen voor de lokale verkiezingen van 14 oktober ’18 en de mandatarissen bijstaan in hun oppositiewerk.
Heel wat vertrouwde gezichten in het vernieuwde N-VA-bestuur met de vijf gemeenteraadsleden Filip D’Hose, Ilse Roggeman, Filip Schotte, Steven De Boe en Johan Piron en de twee OCMW-raadsleden Caroline Tondeleir en Glenn Bogaert. Laatstgenoemde geeft de fakkel van secretaris door aan Sarah-Amilia Derijst uit Nederboelare, terwijl Caroline Tondeleir uit Nieuwenhove in functie blijft als penningmeester. Sybren Verhoeven uit Nederboelare neemt de taak van organisatieverantwoordeijke op zich, Bart De Muynck uit Viane ontfermt zich over de ledenwerving en Marjolein Van De Sompel staat vanaf nu in voor de communicatie van de partij. De overige bestuursleden zijn Elmire Borremans uit Nederboelare, Joeri Vos uit Schendelbeke en webbeheerder Jan De Schryver uit Goeferdinge. 

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background