3 feb 2016

Nierdialyse krijgt nieuwe locatie

De dialysepatiënten van het Geraardsbergse ASZ kunnen voortaan terecht in de nieuwe afdeling van de nierdialyse.

De dialysepatiënten van het Geraardsbergse ASZ kunnen voortaan terecht in de nieuwe afdeling van de nierdialyse. Deze afdeling bevindt zich nu op de derde verdieping van het gebouw Verhaeghe en dus niet langer in de containergebouwen op het parkeerterrein van het ziekenhuis.

In de nieuwe locatie is er meer ruimte, veel licht, een adembenemend uitzicht en allerhande moderne faciliteiten voor de patiënten. Uiteraard voldoet de nieuwe afdeling aan alle vereiste normen. De verhuizing werd zodanig georganiseerd dat de patiënten hun behandeling continu kon blijven doorgaan.

De verhuizing betekent dat de laatste verdieping van gebouw Verhaeghe nu ook werd ingenomen. Binnen enkele maanden, als ook de pneumologen er hun intrek nemen, zal de volledige verdieping afgewerkt zijn. De overbodig geworden containers zullen op termijn plaats moeten ruimen voor extra parkeerplaatsen.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background