15 jun 2010

N-VA zegeviert ook in Geraardsbergen


N-VA zegeviert ook in Geraardsbergen als grootste partij bij de federale verkiezingen. Eén en ander heeft te maken met Filip D’Hose.

 Hij stond 15de op de lijst voor de Kamer en behaalde in Oost-Vlaanderen 5540 voorkeurstemmen. “Dat zijn er dubbel zoveel als bij de Vlaamse verkiezingen”, zegt D’Hose. “Het resultaat  van mijn partij is ronduit overweldigend. De overwinning mag zonder overdrijven historisch genoemd worden. In Oost-Vlaanderen behalen we  28,15 % van de stemmen, net iets minder dan de 24,76% in Geraardsbergen. Toch worden we hierdoor dé grootste partij.”

Voor Filip D’Hose zijn de 615 stemmen die hij kreeg in Geraardsbergen een stevige basis in het licht van de gemeenteraadsverkiezingen van 2012. “Op lokaal vlak gaan we de partij, onder leiding van voorzitter Steven De  Boe, verder uitbouwen. Er hebben zich al een aantal mensen spontaan aangemeld om onze ploeg te komen versterken, zodat we in de toekomst  nog beter bepaalde dossiers zullen kunnen opvolgen”, aldus Filip D’Hose.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background