17 feb 2010

N-VA wil maandagmarkt eens per jaar in een andere deelgemeente

N-VA Geraardsbergen wil vanaf 2011 de maandagmarkt in Geraardsbergen één keer per jaar naar één van de deelgemeenten van de stad halen. De partij speelt hiermee in op de beslissing van het stadsbestuur om de markt van 22 februari niet te laten doorgaan wegens de aanwezigheid van kermisattracties op het marktplein in de kermisperiode tussen 20 februari en 3 maart.
De lokale afdeling haalt de mosterd bij de gemeente Sint-Lievens-Houtem die vorig jaar een gelijkaardig initiatief lanceerde in de deelgemeenten Bavegem en Vlierzele. “Het initiatief in Sint-Lievens-Houtem werd erg positief onthaald door de bevolking en kende dan ook een groot succes. We kunnen een voorbeeld nemen aan de manier waarop de gemeente Sint-Lievens-Houtem zich bekommert om de deelgemeenten en zijn inwoners”, zegt Filip D’Hose van N-VA Geraardsbergen.

Om willekeur te vermijden is N-VA voorstander om het initiatief jaarlijks in te kaderen en dit telkens in een andere deelgemeente.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background