14 feb 2010

N-VA verwerkt leed treingebruikers met pralines

N-VA voerde vrijdag en zaterdagochtend actie aan de stations van Geraardsbergen, Zottegem, Ninove en Aalst. Met de actie klaagt de partij de vertragingen bij de NMBS aan. N-VA Geraardsbergen bood aan elke reiziger een praline aan om het leed van de vertragingen te verwerken.

Uit recent bekend gemaakte cijfers blijkt dat de NMBS in de laatste elf jaar niet meer zo slecht gescoord heeft. Meer dan 10% van de treinen was te laat, als ze al reden. En te laat is zes minuten of meer.

Volgens N-VA is er de voorbije jaren te weinig geĆÆnvesteerd in degelijk materieel. “Dat wreekt zich. Spaarzaam omspringen met de schaarse middelen is uiteraard nodig. Maar niet of onvoldoende investeren is altijd de slechtste besparing. Men zou beter inzetten op een efficiĆ«ntere werking van de NMBS. Nochtans is stiptheid al jaren prioriteit bij de NMBS,” zegt Steven De Boe van N-VA Geraardsbergen.

 


Meer streeknieuws
uit Ninove hoor je ook elke dag op radio MIG in Ninove via fm 106.2. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background